Kerhot

HUOM! HUOM! HUOM! HUOM! HUOM! HUOM!


Kerhot siirtyvät nyt syksystä alkaen lapsityön alle ja samalla kerhoihin ilmoittautuminen muuttuu ja poistuu varkkari-sivuilta. Täältä löytyy lisää infoa kerhoista:

 

Kevätkauden kerhoihin ei enää ilmoittauduta erikseen, vaan samat kerhokokoonpanot jatkavat kesään asti. Vapautuneita paikkoja voi kysellä Lea Blomqvistilta.


Sivuvalikosta löytyy kerhotarjonta. Tervetuloa mukaan!


Kerhonohjaajia kaivataan

Kerhot eivät pyöri ilman kerhonohjaajia. Haluatko sinä olla mahdollistamassa 1.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille mukavia kerhohetkiä ja oppimassa samalla itse uutta ja viettää aikaa mukavassa seurassa?

 

Anna lahjasi käyttöön ja koe miten "Antaessaan saa" -sanonta pitää paikkansa. Kerhonohjaajan tehtäviin saat koulutusta ja tukea varhaisnuorisotyönohjaajilta. Yläikärajaa ei ole, pääosin alaikäraja on rippikoulunkäynti.

 

Alle rippikouluikäisille voidaan järjestää tarvittaessa apuohjaajakoulutusta jolloin pääset kerhonohjaajan avuksi kerhoon, kunnes rippikoulu on käyty ja voit toimia varsinaisena kerhonohjaajana. Kerhonohjaajat voivat halutessaan päästä myös varkkarileireille isosiksi.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Heliin tai Tiinaan!

HUOM! HUOM!