Minecraft


Varkkarin Minecraft-palvelimen tarkoitus on yhdistää kaikenikäiset minecraft-harrastajat ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet rakentamaan ja ylläpitämään yhteistä virtuaalimaailmaa sekä toki samalla kohtaamaan, kannustamaan, tukemaan ja auttamaan toisiaan sekä oppimaan toisiltaan.

Varkkarin Minecraft-maailma toimii yhteistyön, avunannon ja toisten tukemisen periaatteella kristillisen lähimmäisenrakkauden hengessä. Pelin tarkoitus ei ole kilpailla naama irvessä toisia pelaajia vastaan vaan näyttää todeksi, että yhteistyöllä ja muita tukemalla kaikki voittavat paljon enemmän.

Tulemme tulevaisuudessa järjestämään itse pelaamisen ympärille muutakin Minecraft-harrastajia yhdistävää toimintaa, kuten vaikkapa tapaamisia tai mahdollisesti jopa leirejä.

Varkkarin Minecraft-palvelin toimii käytännön pakosta hyväksymisperiaatteella eli peliin ei pääse mukaan ennen kuin ylläpitäjät ovat lisänneet uuden pelaajan sallittujen pelaajien listalle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei kuka tahansa olisi tervetullut peliin. Ylläpitäjät hyväksyvät peliin mukaan jokaisen liittymispyynnön lähettäneen.

Minecraftin palvelinrajoitteista johtuen Varkkarin palvelimella voi pelata ainoastaan tietokonepohjaisilla Minecraft-sovelluksilla (Windows, Mac OSX ja Linux). Pelikonsoleilla, tableteilla ja matkapuhelimilla ei voi pelata tällä palvelimella.

Varkkarin Minecraft-peliä pelataan selviytymistilassa ja kaikki oikotiet on kytketty pois päältä.

Palvelimen ylläpitäjinä ja pelin valvojina toimivat tällä hetkellä Jussi Vaitniemi (pelinimi: Sir_Johnnyboy), Tatu Wikman (pelinimi: _tsw_), Oskari Nääjärvi (pelinimi: Acticis) ja Anssi Setälä (pelinimi: nro_8).

Minecraft-pelillämme on omat verkkosivut osoitteessa: , ja kaikki peliin liittyvä toiminta ja tiedotus tapahtuu tuon sivuston kautta.

Peliin pääsee mukaan lukemalla pelin  ja pelaajaksi. Tarkemmat ohjeet liittymisestä, löydät .

Tervetuloa pelaamaan!