Tekstaritupu

Tekstaritupu on lopettamassa toimintaansa tämän vuoden aikana!

Voit kuitenkin koska tahansa laittaa viestiä Tiinalle ja Helille. Nimettömänä voit ottaa yhteyttä erilaisiin tukipuhelimiin ja chatteihin. Ohessa linkki, mistä löydät juuri sinulle sopivan palvelun.

 

 

Tekstaritupu eli tekstiviestitukipuhelin on aloittanut toimintansa Lempäälässä. Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu kouluikäisille 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille.


Tekstaritupun numero on 040-8048978.
Tupuun voit lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta. Sieltä voit kysyä sitäkin mitä et muuten kehtaa. Kysymyksiin vastaavat kasvatustyössä toimivat ammattilaiset seurakunnan nuorisotyöstä. Tupuun viestitetään normaalin tekstiviestin hinnalla.

Vastaus vuorokaudessa
Tekstaritupuun lähetettyihin kysymyksiin vastataan vuorokauden sisällä kouluaikoina. Koulun loma-aikoina myös TUPU lomailee. Voi olla, että kysymykseen vastataan aikaisemminkin, mutta vastauksen kysyjä saa viimeistään vuorokauden sisällä.

Tiukka tietosuoja
Palvelusta ja sen laadusta vastaa Lempäälän seurakunnan nuorisotyö yhdessä Pirkkalan, Akaan ja Sääksmäen seurakuntien nuorisotyön kanssa. Toiminta on yleishyödyllistä, eikä palvelun ylläpitäjäyhteisö saa siitä taloudellista hyötyä.

Tupu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla kuulluksi asiasi kanssa. Palvelu toimii täysin luottamuksellisesti.

Tupun päivystäjä on tehtävään valittu ja koulutettu seurakunnan nuorisotyönohjaaja, joka saa tehtäväänsä tukea ja ohjausta. Päivystäjällä on oikeus pysyä nimettömänä ja olla suostumatta epäasialliseen kohteluun. Näytöille tulevia puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita ei yritetä tunnistaa eikä niitä käytetä muuhun kuin kyseessä olevaan kysymykseen vastaamiseen.

Viesteistä tallennetaan tilastointia varten vain kysymysten tai huolten aihe sekä sukupuoli ja ikä, jos ne tulevat esiin viesteistä. Viestit ja sähköpostit poistuvat palvelimilta noin kolmen kuukauden välein, jolloin katoavat myös lähettäjän kaikki henkilökohtaiset tiedot.

Jatkuvat ja tahalliset häiriköintiviestit sekä rikosoikeudellisissa ja lastensuojelulain 25 §:n mukaisissa (www.finlex.fi) tilanteessa olevan lapsen viestit annetaan ulkopuolisen viranomaisen selvitettäväksi sen jälkeen, kun asiasta on ilmoitettu viestin lähettäjälle. Ilman erillistä ilmoitusta viestin lähettäjälle ei viestejä anneta kenenkään muun kuin Tupun luettavaksi ja ne käsitellään erittäin luottamuksellisesti.

Lisätietoja verkosta:Lisätietoja Tekstaritupun toiminnasta Lempäälässä antaa
tyttötyöntekijä Heli Orre
050-5443352
heli.orre(ät)evl.fi

tai

poikatyöntekijä Tiina Koskinen
050-5443351

tiina.koskinen(ät)evl.fi