Ilmoittautuminen

HUOM! HUOM! HUOM! HUOM!

Kerhotoiminta on siirtynyt lapsi- ja perhetoiminnan alle.
Ilmoittautuminen ja lisäinfot kerhoista:

 

Ohjeita ilmoittautumiseen 

 

Klikkaa vasemmasta laidasta osio jonne haluat ilmoittautua. (Linkit ilmestyvät sinne aiemmin ilmoitettuna ajankohtana automaattisesti. Parin minuutin heittoa saattaa ilmetä mikäli ohjelman kello on jäljessä. Malttia ystävät! :)) Eteesi avautuu lomake. Valitse lomakkeen yläosasta leiri tai kerho, jonne haluat ilmottautua. Sininen pallura kertoo, mikä on valittuna. Täytä huolellisesti tekstikentät. Paina "Lähetä".

 

Jos leiri/kerho on jo täynnä, ruudulle tulee teksti joka ilmoittaa asiasta. (Näin voi käydä, vaikka aloittaessasi lomakkeen täyttöä ohjelma on vielä ilmoittanut, että paikkoja olisi jäljellä.) Valitse silloin yläosasta kyseisen leirin varasijat, täytä lomake ja paina "Lähetä". Jos leiripaikkoja vapautuu, ilmoitamme siitä varasijalla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

HUOM! Jos samasta perheestä tulee useampi lapsi samalle leirille, heidät tulee ilmoittaa erikseen, jotta laskuri pysyy ajan tasalla henkilömäärästä.

 

HUOM2! Valitse tyttöleireistä vain yksi. Eli molemmille ikäryhmille on kaksi vaihtoehtoa joista valitaan toinen. (Koskee kevään ja syksyn leirejä.)

 

HUOM naapuriseurakuntalaiset! Leireille ovat tervetulleita ensisijaisesti oman seurakunnan jäsenet, mutta jos on tilaa, otamme leiriläisiä mieluusti myös muualta. Pyydämme teitä ilmoittautumaan ensin leirin varasijoille. Viikkoa ennen leiriä tarkastamme paikkatilanteen ja ilmoitamme siitä teille.

 

kertoo, mihin antamianne yhteystietoja käytetään.