Leirit

Hyvä tietää

Varhaisnuorten leirit järjestetään Tervajärven leirikeskuksessa Lempäälässä, ellei toisin mainita.

Leirille ilmoittaudutaan perhekohtaisesti, ilmoitathan siis vain omat lapsesi.

  

Leirit ovat yöleirejä, ellei toisin mainita. Mukaan lapsi tarvitsee aina lakanan, pussilakanan ja tyynyliinan tai makuupussin, lakanan ja tyynyliinan, pyyhkeen ja peseytymisvälineet, omat lääkkeet ja vaihtovaatteita. löytyy lisätietoa leireistä.

Leiristä lähetetään aina leirikirje, jossa on leirikohtainen tarkempi informaatio.
Kirje lähetetään noin viikkoa ennen leiriä sähköpostilla. (Jos pääset varasijalta leirille saat leirikirjeen muiden mukana tai sinuun ollaan yhteydessä ennen sitä.)

 

Leireille ovat tervetulleita ensisijaisesti oman seurakunnan jäsenet, mutta jos on tilaa, otamme leiriläisiä myös muualta. Muiden kun Lempäälän seurakuntaan kuuluvien leirimaksu on hieman korkeampi. Yhden yön leiri maksaa muille 15e ja kahden yön leiri 30e.
HUOM naapuriseurakuntalaiset! Pyydämme teitä ilmoittautumaan ensin leirin varasijoille. Viikkoa ennen leiriä tarkastamme paikkatilanteen ja ilmoitamme siitä teille.

 

 

HUOM!
Leirit päättyvät Tervajärvellä yhteiseen toimintahetkeen vanhempien kanssa. Vanhemmat (ja leiriläisten sisarukset) ovat tervetulleita Tervajärvelle sunnuntaina klo 10.45 alkaen. Yhteinen toiminta alkaa klo 11. Toiminnan ohessa tai päätyttyä on tarjolla kahvia ja mehua. Kotiin päästään lähtemään viimeistään klo 12.
(Tämä ei tarkoita että jokaisen leiriläisen oman vanhemman pitää saapua paikalle. Kimppakyydit ovat edelleen ihan hyvä juttu. :))